Hírek PDF Nyomtatás E-mail

Nyolc érv a LED reflektorok használata mellett

 

A LED reflektor tiszta fehér fényt bocsát ki, széles szórásszöggel. A felhasználási területük nagyon sokrétű, raktáraktól a házak külterületének megvilágításán át, színházakban, játszótereken vagy akár stadionokban használják. A LED világításnak számtalan előnye van, amelyek még szembeszökőbbek, ha összehasonlítjuk a LED-et hagyományos izzókkal, halogénekkel, vagy akár a kompakt égőkkel.
több?

IP Védettségi fokozatok

A  LED  fényforrások IP védettsége
A LED fényforrások  por és víz elleni védettségének jelölése az   IP /Ingression Protection /  szabvány  besorolása szerint.
Ezen szabvány szerint az IP (Ingression Protection) besorolás első számjegye a szilárd testek (por), míg a második a víz behatolása elleni védettséget jellemzi. Az első számjegy az érintésvédelem mértékét is jelzi.
több?

Előnyei LED világítás

?Olcsó
? Rendkívül hosszú élettartam> kevesebb költség> 90% - előtakarékossági számla"Könnyen telepíthető és használható ? Minimális hő ? Nem tartalmaz higanyt ?Ártalmatlan fény ? Nincs UV és infravörös sugárzás "Kiváló minőségű fény ? 90 -100 lumen / watt "megtakarítás legalább 80%-a hagyományos fényforrásokkal szemben" Életük 15x-szer hosszabb, mint a hagyományos fényforrások?minimális idejű a megtérülés ?Ellenáll: ? Magas és alacsony hőmérsékleten ? vibráció mentes ?100%-ban újrahasznosítható és környezetbarát "Érzéketlen a gyakori ki / be kapcsolásra "lehet távvezérelhetőt is rendelni

LED vs ??????????? ????????? ?? ????????
???????? - LED vs ??????????? ????????? ?? ????????
kiváló minőségű LED-es világítás versenyképes áron, 2 év garancia ?Ledgroup Hungary garancia, hogy mások mit ígérnek e formában: ? paramétereinek világos színű ? ? élettartam ? Teljesítmény "Hosszú élettartam, az energiatakarékosság és a környezetvédelem." Ez a célunk!

LED kültéri és beltéri világítás

Néhány éve tanúi vagyunk a LED-es világítás gyors növekedésének. Ez a folyamat felgyorsul az árak csökkenésével párhuzamosan. További növekedés várható a hagyományos izzók -  beleértve a halogén izzókat is - az EU-ban történő szakaszos tilalma miatt, melyeket fokazatosan energiatakarékos  izzókkal, a különlegesen ígéretes LED-ekkel lehet kiváltani. LED (Light Emitting Diode) ? amelyre a továbbiakban röviden hivatkozni fogunk ? szilárd állapotban lévő elektronikus részek ? félvezetők - (diódák), melyben a szabad elektronok áramlása biztosítja a fénykibocsátást. Eltérően  a hagyományos izzóktól, a LED-ek többsége az elektromos energiát alakítja át fénnyé, nem melegszik.Az elektrolumineszcencia elvén működő LED-et 1962-ben Nick Holonyak fejlesztette ki, és 1968-ban kezdték

több?